Mòdul Professional 5: A03 - Influencers

Índex

1 Objectius

Conèixer altres fonts de formació i tendències sobre hacking.

2 Enunciat

A dia d'avuí és molt fàcil aprendre hacking, fins i tot descartant estudis reglats o de pagament, mitjançant Internet. Per desgràcia una de les coses més complicades és destriar el grà de la palla de tot l'allau de webs, youtubers i influencers en general i trobar-ne alguns que donin continguts de qualitat de forma regular (i alienats als nostres interessos).

Aquesta activitat tracta simplement de descobrir-ne alguns i també explorar i compartir aquelles troballes que a nivell personal ens interessen. Alguns exemples:

Alan Levy (soyelmago)
És un membre de la comunitat de Bug Bounty i mitjançant els seus canals de YouTube i Twitch explica vulnerabilitats web alhora que comparteix tips de bug bounty i també fa "caçeries" en directe.
S4vitar
És un hacker a sou de Telefònica (al menys fins ara) que fa el salt al perfil "influencer" en el seu canal de YouTube i Twitch. Té vídeos tant de hacking, informàtica en general i de l'entorn que rodeja. El nivell és bó i l'intenció d'arribar a un públic més jove tb.
STÖK
Aquest és sense cap mena de dubte un dels influencers més reputats dins l'escena de Bug Bounty gràcies al seu canal de YouTube. El curiós del cas és que no és pels seus vídeos tècnics, sinó per els seus consells.
LiveOverFlow
De nou, un hacker que fa Bug Bounty i explica des de aspectes molt tècnics a altres més "filosòfics" en el seu canal de YouTube.

Com veieu Youtube i Twitch són dues de les principals plataformes per trobar material d'estudi (i comunitats) de bona qualitat, però no podem oblidar la web, els blogs i altres mitjançs que començenen a fer-se un lloc com Medium.

Com activitat primer de tot mireu algun dels vídeos que us proposo, per a veure què podeu trobar i tenir una referència, a partir d'aquí busuque algun altre "influencer" que veieu interessant per aprendre hacking i comenteu-ho a classe.

3 Entrega i avaluació

4 Reforç i millora

Data: 2021-10-14 dj. 00:00

Autor: Raul Gimenez Herrada

Created: 2021-10-14 dj. 11:08