Premis Bitacoras.com 2014

Comença a ser una mala costum, ho sé, però de fet crec que m’ajuda.  L’arribada dels premis bitacoras.com 2014 durant l’octubre fa que coincideixi amb la fi del meu període vacacional i amb la tornada a posta a punt del bloc per a la nova temporada.

Aquesta coincidència, a part de semblar propícia, fa que torni a agafar el bloc amb forces.  Per desgràcia també coincideixen les votacions d’aquests premis amb un període previ molt vegetatiu del bloc, cosa que fa que els lectors no estiguin gaire al cas.

Tot i així, sapigueu que torno a estar actiu, i com cada any us agrairia el vostre vot a aquests premis.

No tinc pretensions sobre les classificacions.  No ens enganyem, competim amb bloc amb gran nivell i calatge internacional.  Tanmateix sempre és un orgull participar i aparèixer a les llistes i més pensant que possiblement sigui l‘únic bloc escrit exclusivament en català.

L’anterior edició, la primera en la que participava, alquimiabinaria.cat quedava dintre del primer quartil, tot un èxit tenint en compte que la llengua vehicular del bloc és exclusivament el català i per tant els possibles votants un nombre molt reduït si comparem amb bloc en castellà on pot votar un volum enorme de persones (espanyol, llatinoamericans, etc…)

Així doncs us torno a demanar la participació, deu minuts de feina, i que voteu per alquimiabinaria.cat a la secció de Bloc de Seguretat Informàtica.

Votar en los Premios Bitacoras.com
Moltes gràcies companys!

Anuncis

~ per madyyelf a 10 Octubre 2014.