Jo també accepto hores!: Eco-xarxa i el banc d’hores del Bages

Per que no tot son diners en aquesta vida, i realment penso que hem d’anar cap a un altre model social i econòmic, ofereixo els meus serveis professionals on també podreu compensar-los mitjançant l’anomenada “moneda social” o h de la eco-xarxa.  Em podreu trobar dins del banc d’hores de A Bona Hora, que és l’eco-xarxa del Bages i Catalunya Central i fer intercanvi de serveis de forma directe o indirecte tot utilitzant aquesta moneda.

Aquells que estigueu interessants en aquests tipus d’iniciatives us convido a visitar la seva web, registrar-vos a la xarxa global d’intercanvi i començar a fer les coses d’una forma diferent.  Aquest és l’ideari de l’eco-xarxa A bona hora, doneu-hi un cop d’ull.

Anuncis

~ per madyyelf a 28 febrer 2014.