The Day We Fight Back: Alquímia Binària també s’hi afegeix.

The Day We Fight Back

The Day We Fight Back

Avui des de Alquímia Binària ens afegim a les protestes per un món sense “gran germà”, a favor de la privacitat i la dignitat humana.  Així doncs fem nostres les reivindicacions de la jornada “The Day We Fight Back“.

Us recomano, entre tantes altres coses, utilitzar sistemes de comunicació i xarxes socials que prioritzin la privacitat dels seus usuari i com no, siguin de codi obert.  Alguns exemples son Diaspora (per substituir facebook), Telegram (per sortir de What’sApp) i si cerqueu una mica trobareu un bon grapat d’alternatives lliures on podreu controlar la vostre privacitat sortint del cercles del capitalisme.

Utilitzar la informàtica de forma responsable és una qüestió personal, si no fem l’esforç nosaltres ens controlaran i manipularan quan vulguin.

Anuncis

~ per madyyelf a 11 febrer 2014.