Hacking Ètic: Experts en atacs controlats

Aquest any iniciem un projecte d’empresa amb molta il·lusió. Es tracte de Hacking Ètic, una empresa dirigida al camp de la seguretat informàtica.

Cal remarcar que la seguretat de les dades de les empreses catalanes està a uns nivells molt baixos. Això unit a la existència de moltes eines d’atac automatitzades per la xarxa i la facilitat del jovent per l’ús de les noves tecnologies fa que el risc de perdre les dades de la nostra empresa o que siguin robades augmenti dia a dia.

A més hi ha poca consciencia de la importància de les dades de la nostra empresa. Segurament no ens adonem que l’únic factor diferenciador entre la nostra empresa i la competència és precisament les dades que hem generat al llarg de la nostra trajectòria. Així si es fessin públiques les dades de proveïdors (tractes, rappels, etc), dels clients, de el nostre procés productiu, de la maquinaria que utilitzem i com l’utilitzem, etc seria més que factible “copia” la nostra empresa. Així un competidor podria establir-se des de el primer moment com una empresa del nostre mateix nivell de competència, aprofitant la nostra experiència i sense les inversions que això representa. I el pitjor de tot és que podria emprar els recursos que s’ha estalbiat en millorar el negoci i per tant sobrepassar-nos competitiva-ment.

Amb ‘ànim de conscienciar i omplir aquest forat de serveis existent en el teixit empresarial del nostre país neix Hacking Ètic, formada per professionals molt il·lusionats amb la seva feina i compromesos en oferir un servei de màxima qualitat.

Anuncis

~ per madyyelf a 25 Setembre 2012.