Sniffer de WhatsApp

EL WhatsApp és una d’aquelles aplicacions que utilitza tothom i que s’ha disparat com una mala cosa.  Els instituts en van plens i la gent mes adulta l’utilitza mitjançant WiFi per no gastar la tarifa de dades… una manera molt intel·lignet… o no?

Ha aparegut una plicació, encara en fase Beta, per a capturar el tràfic de WhatsApp i poder així llegir tant el numero que envia el missatge com el missatge en si… tan fàcil com fer dobre clic i indicar la targeta de xarxa a utilitzar!

El fet és que els misaatges, tot i anar al port443 s’envien en text plà sense cap mena d’encriptació i tot i que fa messos s’ha reportat la incidència a l’empresa desenvolupadora, aquesta ha fet oides sordes.

Així doncs vigilem molt amb aquesta aplicació!

Sniffer de WhatsApp

Anuncis

~ per madyyelf a 17 gener 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s