Les descàrregues amb Torrent NO son anònimes

La web youhavedownloaded.com és la implementació de la prova de concepte que demostra que, mitjançant informació d’accés pùblic, es possible esbrinar quines descàrregues torrent s’han realitzat des de la nostra IP pública.

Així doncs queda demostrat que aquestes descàrregues no son anònimes al 100%.  Ara bé també pot ser útil esbrinar si algun usuari de la xarxa n’està fent un mal us, o si tenim algun vei utilitzant la nostre wifi.  També pot ser una eina molt interessant per a esbrinar quines descàrregues ha fet un usuari concret i confeccionar així una mica millor el seu perfil de cara a un atac d’enginyería social.

Vigileu el que feu!

Anuncis

~ per madyyelf a 16 Desembre 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s