Ingeniería social: El arte del hacking personal

Ingeniería social: El arte del hacking personal, amb aquest títol Hadnagy ens ofereix la síntesis del treball fet a http://www.social-engineer.org.  Aquest treball consisteix ni més ni menys que en desenvolupar un marc de treball referent a la enginyeria social que ens permeti estudiar-la, entendre-la i assolir-ne un bon nivell de competència en ella.

No cal dir que, com la majoria de llibres sobre el tema, tracta la major part dels aspectes de forma molt superficial.  Temes tan amplis i profunds com la PNL (Programació Neuro-Lingüística) son tractats tan sols de forma superficials, donant molta importància, però sense aprofundir gaire en el tema.

De totes formes constitueix una obra clau per a fer-se una molt bona idea sobre aquesta sub-especialitat de la seguretat de la informació i una bona plataforma amb la qual adquirir una base a partir de la qual aprofundir i especialitzar-se en els diferents camps que engloba la enginyeria social.

Amb tot una lectura molt recomanada.

Anuncis

~ per madyyelf a 2 Desembre 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s