Col·laboració LIV: Xarxa VPN

Alquímia Binaria ha iniciat una col·laboració activa amb el projecte LIV (Laboratori Informàtic Virtual). Aquest projecte pretén crear una comunitat col·laborativa oberta enfocada especialment cap a alumnes de grau mig de informàtica. L’objectiu principal del LIV és fomentar l’aprenentatge i curiositat vers la informàtica, encabint-hi tot tipus de projectes. La nostra primera aportació és la creació de una xarxa privada virtual (VPN) on el LIV podrà inter-connectar tots els seus recursos informàtics de forma distribuïda i segura utilitzant Internet. Addicional-ment proporcionarem també una aula en el espai de formació de Alquímia Binaria de manera que els integrants del LIV disposin de una plataforma d’aprenentatge per a donar suport a les seves activitats.

Anuncis

~ per madyyelf a 5 Abril 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s